Op vakantie naar Guadeloupe, Martinique, Saint Barthelemy en Saint Martin
De eilanden Guadeloupe, Martinique, Saint Barthelemy en Saint Martin zijn heerlijke vakantiebestemmingen in het Caraibisch gebied en behoren tot de Antillen eilanden én Frankrijk. Het zijn Franse departementen die tegenwoordig goed bereikbaar zijn met Air France, KLM, Air Caraibes en Air Antilles. Zelfs met Arke Fly (via St. Maarten) zijn de eilanden met een binnenlandse vlucht goed bereikbaar.

Naar Guadeloupe, Martinique, Saint Barthelemy en Saint Martin kunt u eigenlijk het gehele jaar goed op vakantie. Wellicht met uitzondering van september wanneer de eilandbewoners zelf een pauze nemen. In de periode augustus-september-oktober is er traditioneel wat meer kans op tropische stormen. De rest van het jaar is de temperatuur van de lucht én het water constant.

Guadeloupe, Martinique, Saint Barthelemy en Saint Martin behoren Frankrijk toe, er is geen visum nodig en betalen doen we met de euro. Er zijn ook geen inentingen nodig alleen dienen we op te passen voor de muggen. Het zijn heerlijke eilanden in Tropisch Frankrijk en ideaal voor een relaxte zonvakantie.

Bent u op zoek naar een verrassende, originele bestemming waar het goed weer is, de zee blauw en warm en waar u weinig Nederlanders (nog) tegenkomt, dan zijn Guadeloupe, Martinique, Saint Barthelemy en Saint Martin een aanrader.