Strand #1

  Plage de la Grande Anse bij Deshaies op Guadeloupe.

  Mooi en lang zandstrand op Basse Terre op Guadeloupe. Fijn zandstrand met net achter het strand veel palmbomen die zorgen voor aangename schaduw. Diverse bars en restaurantjes bij het strand.

  Strand #2

  Plage de Salines op Martinique

  Heerlijk lang zandstrand op Martinique. Goed bereikbaar met de auto. Mooi zandstrand met schaduw van palmbomen. IJs- en fruitverkopers verzorgen de verfrissingen.

  Strand #3

  Plage Anse à la Gourde bij Saint Francois op Guadeloupe

  Strand op Grande Terre nabij het stadje Saint Francois. Klein en lang zandstrand. Weinig restaurants dus eten en drinken meenemen. En waterschoentjes...

  Strand #4

  Plage de la Caravelle bij Club Med op Guadeloupe

  Heel mooi strand waar de palmbomen tot bijna in het water staan. Strand ligt voor de Club Med maar is vrij toegankelijk, ook niet voor niet gasten van Club Med.

  Strand #5

  Het strand van Cap Est Lagoon Resort & Spa op Martinique

  Eén van de weinige resorts met een eigen zandstrand. Zo vanuit je hotel het strand op. Nooit druk en veel goede faciliteiten. Surfen, kiten kayak...

  Strand #6

  Plage de la Malendure t/o Ilet Pigeon op Guadeloupe

  Wat donkerder zandstrand met veel gezelligheid. Tegenover Ilet Pigeon in de Réserve Jacques Cousteau. Dverse bars en restaurants. Tot laat is het hier gezellig.

  Strand #07

  Plage de la Baie bij Le Moule op Guadeloupe

  Strand #8

  Anse Couleuvre op Martinique

  Strand #9

  Plage Gouverneur op Saint Barthelemy

  Strand #10

  ... tja, wat wordt strand #10? Help jij ons daarmee? Laat ons weten wat jouw mooiste strand in de Franse Overzeese gebiedsdelen is. We voegen het hier graag toe.