alpe d huzes 2015

Alpe d'Huzes 2017 - Alpe d'Huez (Franse Alpen) - 27 mei - 3 juni 2017

In 2014 deed ik zelf mee aan Alpe d'Huzes. Op wat een hele speciale dag is geworden fietste ik 5 x Alpe d'Huez op en hebben we met Team Vos ruim € 22.000,- opgehaald voor het KWF. En dat voelt heel goed!. Doe jij mee aan Alpe d'Huzes 2017? En heb je nog comfortabele accommodatie nodig voor jou en je team? We helpen je er graag bij. Een deel van de huur van het appartement storten wij naar het KWF en leveren zo ook in 2017 weer een bijdrage aan Alpe d'Huzes. Gewoon omdat het mooi is.
Meer weten? Reserveren?
golf-de-saint-endreol-provence-hotel-golf

Health & Happiness Master Class - Saint Endreol (Provence) - 14 - 17 juni 2017

Wanneer was voor jou de laatste keer dat je je gelukkig voelde? Ken je nog het gevoel van echt fit zijn en fris in je hoofd? Of ben je dat al een tijdje kwijt? Ga mee met oud-Olympiër Jim Svenoy naar Zuid Frankrijk en beoefen met hem de principes van hardlopen. Luister naar de inspirerende woorden van Guy van Liemt van de Erasmus Happiness Economic Research organization die je technieken aanleert om een betere leider te zijn. En in ieder geval blijer!
Meer weten?

HOe boek ik bij Het Frankrijk Huis?

Zoeken in ons aanbod is vrij eenvoudig. U kunt zoeken via de zoekmodule op de homepage, gebruik maken van onze tips in de rubriek 'thema's of door de regio's heen bladeren. Lukt het niet? Laat het ons weten via een email aan info@frankrijkhuis.nl of bel met +31 (0)23 551 22 91.