U bent hier: Home > Over deze website

Inhoud van deze website

Het Frankrijk Huis besteedt grote zorg aan het creëren en updaten van deze website. Niettemin garandeert Het Frankrijk Huis geenszins de juistheid van de informatie die deze site bevat, en waarschuwt tevens de gebruiker dat de informatie zonder voorafgaande verwittiging gewijzigd kan worden.

In geen geval kan Het Frankrijk Huis aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat daarvan gemaakt wordt. In het geval er links tot stand worden gebracht met andere sites, aanvaardt Het Frankrijk Huis geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het bestaan van deze sites.

Copyright

De teksten, lay-out, afbeeldingen, foto's, films, databestanden, logo's en andere elementen van deze site vallen onder de bescherming van het internationale auteursrecht. Kopieen, aanpassingen, wijzigingen, vertalingen, bewerkingen, communicatie naar het publiek, huur en andere exploitatie van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook -elektronisch, mechanisch of anders - zijn streng verboden, tenzij voorafgaande schriftelijke toestemming is verleend door Het Frankrijk Huis. Enkel voor privé-gebruik mag u een kopie maken, behalve van foto's waarvan helemaal geen kopies toegelaten zijn. Elke inbreuk op wat hierboven werd beschreven kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging.

Copyright Notice © Het Frankrijk Huis BV, mei 1999

Trademark Notice

Een groot aantal namen, logo's en andere tekens die op deze site worden gebruikt, waaronder b.v. het www.frankrijkhuis.nl, www.frankrijkwintersport.nl, logo´s, het Het Frankrijk Huis-logo, de Het Frankrijk Huis -naam, zijn beschermde merken. Elk gebruik hiervan of van gelijkaardige symbolen is strikt verboden zonder voorafgaande schriftelijke toelating van Het Frankrijk Huis.

Online Privacy Wetgeving

De persoonlijke gegevens die u ons meedeelt voor een informatieaanvraag en/of boeking worden door ons verwerkt. Deze gegevens zijn uitsluitend bestemd voor Het Frankrijk Huis en zijn noodzakelijk om uw aanvraag te behandelen en te verwerken. Het is op ieder moment mogelijk dat u op verzoek uit onze gegevens verwijderd wordt. In geen enkel geval zullen uw gegevens worden doorgespeeld aan derden met als doel het verzenden van commerciële berichten.

U heeft het recht op (middels een schriftelijk verzoek) inzage, wijziging, correctie en verwijdering van uw naamsgegevens die u betreffen.

Online reserveren bij Het Frankrijk Huis

Lees voordat je reserveert de informatie van je gekozen accommodatie goed door en zorg ervoor dat je op de hoogte bent van onze Algemene reisvoorwaarden (inclusief de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden).

Hoe reserveer je online op deze website

Mocht je tijdens het reserveren tegen onduidelijkheden aanlopen of kom je er niet uit, neem dan contact met ons op. We assisteren je graag tijdens het reserveringsproces of maken de reservering voor je. Je bereikt ons op +31 (0)23 551 22 91 van maandag t/m vrijdag van 09u15 tot 17u15.

Hoe je begint...
Op de accommodatiepagina kies je voor het tabblad Prijzen. Vul in wat je wil reserveren en wanneer je wil reizen (voor zover je dit nog niet hebt gedaan). Kies de juiste vertrekmaand en 'verschuif' de aankomstdat met de knoppen 'eerder' of 'later'. In de prijstabel staan de geldende tarieven (per persoon). Klik op de prijs om het reserveringsproces te starten. Een prijsoverzicht (kassabon) verschijnt op rechts.

Voor meerdere accommodaties reserveren in één booeking kies je voor 'Extra kamer toevoegen'. Klik op 'nu boeken' om naar stap 1 te gaan. In het boekingsproces kan je altijd een stap terug doen.

STAP 1 Reisgegevens
Check goed of de gekozen accommodatie en bestemming overeenkomen met je keuze (juiste aantal personen, juiste reisperiode en juiste accommodatietype en hoeveelheid).

STAP 2 Medereizigers
Hier vul je je eigen gegevens als hoofdboeker in alsmede de gegevens van je reisgenoten.

STAP 3 Reserveren van extra's zoals bijvoorbeeld skimateriaal, skipas.
Hier vul je per deelnemer aan de reis in wat je als wenst bij te reserveren.

STAP 4 Tussentijds prijsoverzicht
Om je een goed beeld te geven van er gereserveerd gaat worden geven we je hier even een tussentijdse prijsopgave.

STAP 5 Reisverzekeringen
Belangrijk onderdeel. Ga niet onverzekerd op reis. Sluit hier je reis- en/of annuleringsverzekering af.

STAP 6 Persoonlijke gegevens
Voer je persoonsgegevens voor het definitief maken van uw reservering. Na het definitef bevestigen van je reservering ontvang je het reserveringsnummer. Per email ontvang je een bevestiging van de reservering. Vanaf dit moment gelden onze Algemene reisvoorwaarden.

Reservering gemaakt. En dan? Bij uw online reservering zijn er twee mogelijkheden:

1. De door jou geboekte reis is direct beschikbaar en is bevestigd. In dat geval ontvang je binnen enkele dagen de reisovereenkomst thuis. Deze dien je goed na te kijken en voor akkoord te tekenen en aan ons terug te sturen of emailen.

2. De door jou geboekte reis (of onderdelen ervan) moet eerst door ons worden aangevraagd (indien bijvoorbeeld geen voorraad aanwezig is en wij extra accommodatie voor je aanvragen). Wij werken met bijzondere, kleinschalige accommodaties. Daarom kunnen wij beschikbaarheid niet altijd direct garanderen. Lukt het niet de door jou gewenste accommodatie te reserveren, dan wordt er met je overlegd over een passend alternatief.

Bijzondere preferenties, opmerkingen
Heb je bijzondere preferenties zoals bepaalde voedingswensen of de ligging van je accommodatie e.d. dan raden wij je aan deze bij boeking direct aan ons door te geven. Dit kan via het veld 'opmerkingen'. Garanderen kunnen wij niets maar we zullen ons uiterste best doen zo goed mogelijk rekening te houden met je wensen.