Beschikbaar
   € Vol
  Aanbieding op aanvraag
  Op aanvraag
  Aanbieding

  Waarom naar Nieuw Caledonie oftewel La Nouvelle Caledonie

  Nieuw Caledonië is een zeer bijzonder stukje Frankrijk. Het Franse overzeese gebiedsdeel (Dom Tom) is één van de grotere eilanden in het Pacifische gebied en ligt ten noordoosten van Australië en ten noorden van Nieuw Zeeland.

  Nieuw-Caledonië (La Nouvelle Caledonie) dat eigenlijk bestaat uit de eilanden Grande Terre (grootste eiland) – dat ca. 450 km. lang is én diverse kleine Bounty-eilanden zoals het Ile des Pins en de Loyalty Islands. Een reis naar Nieuw Caledonie is meer dan een vakantie, het is een unieke en indrukwekkende reisbestemming. Bij verre vakantie naar tropische bestemmingen denk je aan zon, zee, strand, goed weer en een relaxte levenststijl. Dat vinden we allemaal op Nieuw Caledonie. Nouméa is de hoofdstad, heeft een internationale (Tontouta) en een nationale luchthaven (Magenta) en ligt in het zuiden van Grande Terre

  En het voordeel van een eiland is dat er veel water, blauw water aanwezig is. Ideaal voor een vakantie voor duiken, snorkelen, surfen, windsurfen, zeilen, suppen. Nog een voordeel van Nieuw Caledonie is dat het nog niet heel erg bekend is en daarom ook een nieke bestemming is. De landschappen, de natuur, de rivieren, de flora en de fauna… één van de mooiste autoroutes langs de kust. Ontdek Nieuw Caledonie.

  Hoogtepunten Nieuw Caledonië

  Talrijke stranden
  Prachtige lagunes
  Ongerepte natuur
  Savannes met Niaouli bomen
  Watervallen en rivieren
  Buitengewone flora en fauna
  Ontelbare wandelmogelijkheden en sportactiviteiten
  Exotische eilanden

  Het actuele weer in La Nouvelle Caledonie

  Beoordelingen van onze klanten over