Heeft u vragen?

Tijdens het boeken van uw vakantie kant het gebeuren dat u iets wil weten over de betreffende accommodatie of bestemming. Of mogelijk heeft u een vraag over de volgende onderwerpen.

Op vakantie naar Frankrijk met kinderen
Bij het reserveren van een hotelkamer gelden er vaak kinderkortingen of kunnen er op bepaalde kamers kinderbedjes worden bijgeplaatst. Om u daarmee goed te kunnen helpen (voorstel op maat) kunt u in zo'n geval het beste contact met ons opnemen voor de boeking. Onderaan deze pagina staan onze telefoonnummers.

Meerdere accommodaties reserveren
De meeste van u hebben aan één villa, één appartement of één vakantiewoning ruim voldoende. Meerdere huizen of appartementen reserveren kan natuurlijk ook. In dat geval kunnen wij u het beste helpen door u een reisvoorstel op maat te doen. Laat ons weten wat uw wensen zijn met een email aan info@frankrijkhuis.nl of door te bellen naar één van onderstaande telefoonnummers.

Accommodatie beschikbaar of op aanvraag
Vanwege het bijzondere karakter en kleinschaligheid van onze accommodaties kan het zijn dat wij zelf geen beschikbare kamers of appartementen hebben. Dat heet dan 'op aanvraag'. Wat eigenlijk wil zeggen dat wij in de meeste gevallen de reservering in de door u gekozen accommodatie wel kunnen maken. U kunt ons in dat geval belelen, een email sturen of de reservering online afmaken. U zit dan nergens aan vast. Wij nemen - na ontvangst van uw reserveringsaanvraag - contact met u op, doen u een voorstel en kijken samen met u wat de best passende vakantie is.

Telefonisch contact
Telefonisch kunnen wij u zeer waarschijnlijk het beste helpen bij het reserveren van uw vakantie in Frankrijk. Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op deze telefoonnummers:
NL +31 (0)23 551 22 91
BE +32 (0)14 14 72 40 61

Contact per email
Buiten kantoortijden of indien u daar de voorkeur aan geeft, kunt u ons per email bereiken via info@frankrijkhuis.nl. Wij doen ons best u zo snel mogelijk te helpen.