Waarom Villa's Papillon op Guadeloupe

Super villa's met eigen zwembad
Rustig gelegen
Voor 8/10 personen met 4 slaapkamers
Moderne, design inrichting
Prachtige open keuken
4 badkamers

Uitzicht op zee vanaf je terras

Deze twee villa's vinden we terug achter een hek dat toevallig open stond toen wij er waren. Alleen de schoonmaakster was aanwezig en ze was zo aardig om ons de villa's te laten zien. En we waren direct onder de indruk. Het zijn twee prachtige villa's die net boven elkaar liggen. Apart of gezamenlijk te huur voor 8 tot max. 20 personen. Een ideale locatie voor een weekje tropische zon met vrienden en familie.

Prive zwembad voor de deur

Beide villa's hebben hun eigen zwembad voor de deur. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op de zee. De villa's liggen iets ten noorden van Saint Francois op het oostelijke deel van Guadeloupe. Stel dat u de villa zou willen verlaten tijdens uw verblijf... dan is het een prima startpunt voor dagtrips in de omgeving.

Nieuw: de villa's in vogelvlucht

  Beschikbaar
   € Vol
  Aanbieding op aanvraag
  Op aanvraag
  Aanbieding

  Actueel weer op Guadeloupe

  Waarom naar Guadeloupe

  Vanuit de lucht lijken de eilanden van Guadeloupe op een enorme vlinder omringd door 6 vuurvliegjes tussen de Atlantische Oceaan en de zee van de Antillen. Guadeloupe, het grootste eiland van de archipel, wordt door een zeearm, de zoute rivier, door tweeën gedeeld. Het westelijke deel van het eiland wordt Basse-Terre genoemd en is het groene paradijs waar u op avontuur kunt gaan in 17.000 ha tropisch regenwoud.

  Actueel weer op Guadeloupe

  Hoe kom ik op Guadeloupe

  Het eiland Guadeloupe is goed bereikbaar met vluchten van KLM/Air France, Air Caraïbes, Corsair en XL Airways.

  Nieuw: januari t/m maart 2018
  KLM/AF vliegt in de maanden januari t/m maart 2018 sneller naar Guadeloupe... De overstap wordt op 6 dagen per week nu op de luchthaven Charles de Gaulle gemaakt. Dat scheelt tijd en het scheelt een busrit om Parijs heen van Charles de Gaulle naar luchthaven Orly. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.


  KLM/Air France
  Dagelijks vluchten vanaf Amsterdam Schiphol via Parijs naar Point-à-Pitre op Guadeloupe. De bustransfer van vliegveld Charles de Gaulle naar Orly in Parijs is inbegrepen bij uw ticket.

  Air Caraibes, Corsair
  Dagelijks vluchten vanaf Parijs Orly naar Point-à-Pitre op Guadeloupe.

  XL Airways
  Directe vluchten vanaf Parijs Charles de Gaulle naar Point-à-Pitre op Guadeloupe op maandag, woensdag, zaterdag en zondag. Minder vertrekmogelijkheden in de week maar voordeel dat u vanaf Charles de Gaulle vertrekt.

  Beoordelingen van onze klanten over Villas Papillon