Inspirerende reisgids: Beleef Corsica

Wilbert Geers, Corsica-liefhebber, schreef in 2015 dit inspirerende boek over Corsica, zijn favoriete eiland. In 2017 volgt de 2e, herziene druk.

"Alle clichés over Corsica zijn waar: berg in zee, eiland van de schoonheid, wandeleiland, vogeleiland, eiland van de liefde, vlindereiland, eigenzinnig en karaktervol, Frankrijk in het klein, noem maar op. Dat idee zal na het lezen van ‘Beleef Corsica‘ niet anders zijn. Mocht je voor het eerst naar Corsica gaan na het lezen van dit pure boek, dan kan het zijn dat je denkt: “Hé, hier ben ik al geweest! ” Dan heeft de inbeeldingskracht van alle foto’s en teksten zijn werk gedaan. Voor mensen met dezelfde passie voor Corsica als wij is het een feest der herkenning. Toch denken we nog aardig wat uitdagingen voor te kunnen schotelen zodat ook zij die opzoeken op het ook voor hen eindeloze eiland."

Ervaar en Beleef Corsica met ons in dit mooie boek met ruim 200 foto’s, die je meenemen naar alle uithoeken van dit heerlijke eiland: Île de Beauté.

Bij reservering van een rondreis Corsica van minimaal een week, ontvangt u dit boek van Het Frankrijk Huis cadeau! HIervoor geldt zolang de voorraad strekt en één exemplaar per boeking.

Bon voyage!

Capitool Reisgidsen

Capitool staat al 20 jaar voor betrouwbaarheid en kwaliteit in een zeer hoogwaardige uitvoering. Met een Capitool Reisgids heb je het beste van het beste in handen om je reis, de voorbereiding van je reis, maar ook het nagenieten optimaal te beleven.

Capitool Reisgidsen
De Capitool Reisgidsen zijn toonaangevend qua informatie, uitvoering en uitstraling. Sterk visuele gidsen die een ongekend rijk gebruik van schitterende foto’s en speciaal vervaardigde illustraties combineren met gedetailleerde, praktische en culturele informatie. De Capitool Reisgidsen zijn ideaal in gebruik voor, tijdens en na de reis. Verschillende stedengidsen zijn ook beschikbaar als multi-touch ebook.

Reisgidsen voor Auto Ontdek Vakanties
Boekt u een auto ontdek vakantie van minimaal 7 nachten/8 dagen, dan ontvangt u per reservering één exemplaar van de Capitool reisgids van de desbetreffende regio van ons cadeau. Tijdens uw reis kunt u dan nog meer genieten van wat u onderweg allemaal ziet.