U bent hier: Home > Foto Reizen Frankrijk

Foto's maken op vakantie doet iedereen. Met de telefoon, met de iPad en met uw spiegelreflex camera. Vakantiefoto's zorgen er voor dat u na de vakantie de reis nogmaals kunt beleven, u - eenmaal thuis - altijd terug kunt gaan naar die mooie locatie, dat prachtige stukje natuur of dat ene mooie gebouw. Dus hoe mooier de foto, hoe beter de herinnering! En daarbij komt... foto's maken is gewoon leuk en 'dwingt' het u het onderwerp nog beter in jezelf op te nemen.

Vandaar dat wij u de gelegenheid geven om op vakantie betere foto's te maken. De ins en outs te leren van fotografie van echte professionals, te leren kijken, betere foto's maken. En dat op diverse mooie locaties in Frankrijk.

Bon Voyage!

Aguila Photo is al enkele jaren actief en organiseert fotoreizen over de hele wereld. Samen met hen bieden we dit jaar enkele mooie gebieden in Frankrijk aan: Corsica, Bretagne, Camargue... Met grotere en kleinere groepjes én een professionele fotograaf gaat u op pad om op de mooiste momenten van de dag foto's te maken.

Individueel of groep
U kunt alleen of met z'n tweeën inhaken in bestaande reizen of - als u met meer personen bent (fotoclub bijvoorbeeld) - er kunnen voor u op maat reizen georganiseerd worden. Deze zomer bieden we u de mogelijkheid voor reizen naar:
aguila-photo-voyages-foto-reizen-mont-saint-michel

Fotoreis Mont Saint Michel

De Mont Saint Michel is een klassieker. Een prachtig Middeleeuws stukje architectuur met de abdij als hoogtepunt. Prachtige zalen, immense open haarden en een uitzicht over de baai. In deze reis o.a.:
vlieg over de Mont Saint Michel in een ultralight
fotograferen van het hoogtij in de baai, één van de hoogste in Europa
's nachts foto's maken van de abdij

Voorbeeld programma:
Dag 1: aanomst in hotel, welkomstdrankje en kennismaking groep, introductie basis vaardigheden: kijken, framing, technieken, overnachting
Dag 2: gehele dag op de Mont Saint Michel, foto's maken van abdij, de muren, de kleine straatjes... nacht fotografie van de abdij (in de twilight zone waarin alles blauw kleurt) en met als optie een vlucht in een ultralight over de Mont Saint Michel, overnachting
Dag 3: landschapsfotografie in de baai, in de middag foto workshop waarin je de foto's van de afgelopen dagen leert bewerken

Inclusief:
+ foto workshop
+ Engels sprekende fotograaf
+ 2 nachten op 2-persoonskamer (eventueel op indeling)
+ volpension met eten in lokale restaurants
+ bezoeken in programma
+ transfers

Tarief:
Vanaf € 650,- per persoon in 3/4 sterren hotels
Groepen zijn 4 tot 8 personen
Extra: vlucht in ultralight € 195,- p.p.

Periode 11/03 - 13/03/16, 3 dagen € 450,- p.p. (niveau Perfectionnement)
Periode 08/04 - 10/04/16, 3 dagen € 720,- p.p. (incl. ultralight vlucht) Perfectionnement
Periode 15/05 - 17/05/16, 3 dagen € 450,- p.p. (niveau Perfectionnement)
Periode 20/08 - 22/08/16, 3 dagen € 450,- p.p. (niveau Kennismaking fotografie)
Periode 17/09 - 19/09/16, 3 dagen € 720,- p.p. (incl. ultralight vlucht) Perfectionnement
Periode 15/10 - 17/10/16, 3 dagen € 450,- p.p. (niveau Perfectionnement)

+ € 45,- p.p. korting indien meer dan 3 maanden voor aankomst geboekt;
+ tarief gebaseerd op verblijf op 2-persoonskamer