U bent hier: Home > Contact

Adres en route

Waarderweg 50
2031 BP Haarlem

Vanaf Utrecht A2, A9 richting Haarlem
Vanaf Den Haag/Rotterdam A4, A9 richting Haarlem.
Op de A9 neemt u afslag A200 (Rottepolderplein). Op de rotonde, bij de stoplichten, gaat u linksaf (rotonde driekwart) en volgt u de A200 richting Haarlem. U volgt deze weg ca. 1 km. Links aanhouden en de flyover nemen richting Waarderpolder. Over de flyover volgt u de weg (Camera Obscuraweg) met bocht naar links (Oudeweg) en vervolgens een bocht naar rechts. (Waarderweg). Net voorbij MSD (linkerkant van de weg) neemt u rechts de ventweg tot aan Waarderweg 50.

Vanaf Amsterdam A200 (Haarlemmerweg) richting Haarlem
U volgt de A200 tot voorbij de rotonde van het Rottepolderplein tot de flyover richting Waarderpolder. Hier volgt u de weg over de flyover. Verder als boven.

Vanaf Beverwijk/Alkmaar A208, richting Haarlem
U volgt de A208 tot deze vanzelf overgaat in de N208 ofwel de Delftlaan. De Delftlaan gaat weer over in de Westelijke Randweg. U blijft deze weg volgen tot de afslag met de Jan Gijzenkade. Bij deze stoplichten slaat u linksaf. U volgt deze kade tot het einde, vervolgens rechtsaf de Spaarndamseweg in. Bij de stoplichten gaat u linksaf de brug over. U volgt deze Waarderweg tot aan MSD en maakt daar een u-turn. Neem de ventweg tot aan Waarderweg 50.

Parkeren is gratis.

Het Frankrijk Huis online

Onze ervaringen en tips delen we graag met u via de sociale media. Reis met ons mee en volg ons op Facebook, Instagram en YouTube. Heb je zelf een goede tip of een wijze raad? Ook die delen we graag. laat het ons weten en stuur jouw tip naar info@frankrijkhuis.nl.

+ Het Frankrijk Huis op YOU TUBE
+ Het Frankrijk Huis op FACEBOOK
+ Het Frankrijk Huis op INSTAGRAM